Feed on
Posts
Comments

Boliger til salg

To familieboliger til salg  

Vi har nu to af vores største boliger – to familieboliger – til salg. Herunder kan I læse mere om:

  • familielivet på Fælleden
  • de enkelte boliger 
  • processen for salget.

Familielivet på Fælleden

Andelsforeningen “Fælleden” er et veletableret bofællesskab fra 1988 med fællesspisning, traditioner og interessefællesskaber som omdrejningspunkt. 

De 30 boliger slanger sig på fællesarealerne mellem skønne grønne pletter, frugttræer og -buske, fodboldmålene på “Grønningen”, skumtennisbane og hængekøjer om sommeren, sandkasse, legehus, diverse legefaciliteter, hønsevoliére, en hyggelig terrasse og vores fælleshus, som henover året danner rammen for fællesspisningen og andre aktiviteter og traditioner. Fælledens udearealer er optimale for børnefamilier, da børnene i et trygt miljø kan få lov at boltre sig på tværs af aldre. 

En af Fælledens arbejdsgrupper er børnegruppen, som tager sig af at arrangere årets traditionsrige begivenheder for børnene, og som også har et vågent øje for trivslen generelt. 

Der er integreret daginstitution og folkeskole i gåafstand på stier langt væk fra trafikerede veje.

På Fælleden er alle generationer repræsenteret, og man vil som familie (både børn og voksne) nyde godt af den store aldersspredning.

Om bolig 84

Planløsningen er perfekt og omfatter: entré med skab med naturgasfyr, soveværelse, badeværelse med bruseniche, køkken/alrum med udgang til stor, dejlig terrasse med udsigt over Fælleden. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stue med åben trappe til 1. sal, hvor der er indrettet 2 børneværelser. Til boligen hører ca. 4 m² udhus og fin lille

Rækkehuset i to plan er på 110 m2og ligger midt i en klynge af tre boliger med skøn udsigt over bofællesskabets grønne område og Holbæk Fælled. 

Andelsprisen for boligen, som ligger på Bispehøjen 84, Holbæk, er 1.235.168,- kr. med en månedlig boligydelse på 6.999,- kr. 

Boligen forventes overtaget den 1. juni 2021. 

Salgsopstilling og andre relevante informationer/dokumenter kan fås ved at skrive til indflyt@faelleden.dk

Stuen panorama

Om bolig 96

Planløsningen er perfekt og omfatter: overdækket indgangsparti/terrasse med adgang til udhus og boligens entré med skab med naturgasfyr, soveværelse, badeværelse med bruseniche, køkken/alrum med udgang til stor, dejlig terrasse med udsigt over Fælleden. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stue med åben trappe til 1. sal, hvor der er indrettet 2 børneværelser. Til boligen hører ca. 4 m² udhus og fin lille have.

Andelsprisen for boligen, som ligger på Bispehøjen 96, Holbæk, er 1.438.129,- kr. med en månedlig boligydelse på 6.999,- kr. 

Boligen forventes overtaget den 1. juli 2021. 

Salgsopstilling og andre relevante informationer/dokumenter kan fås ved at skrive til indflyt@faelleden.dk

Process for salg

Hvis I er en familie med to voksne og barn/børn (fortrinsvis), som godt kunne tænke sig at være en del af et velfungerende bofællesskab, så vil vi meget gerne høre fra jer. 

Herunder følger en lidt lang tekst om selve processen. Den findes også i oversigtsform lidt længere nede. Det er vigtig for os, at bruge lidt krudt på, at fortælle om processen og være åbne om den, så alle parter kan se, at vi udvælger, hvis der skulle være flere interesserede købere. Det har der været ved de sidste tre salg de sidste fem år. 

Grundet corona har vi valgt, at interesserede familier først skal sende os en kort beskrivelse af hvem I er, og hvorfor I er interesserede i at købe en andel hos os. Det kan virke lidt besværligt og omvendt (det gør det i hvert fald for os og vores tidligere velfungerende køreplaner for salg), men vi håber på jeres forståelse. Jeres beskrivelse tænker vi maksimalt skal fylde en A4-side. I skal sende jeres beskrivelse til indflyt@faelleden.dk, og det er på ingen måde forpligtende for nogle parter, men vi vil gerne have mulighed for at koordinere fremvisning og samtaler. På baggrund af interessens omfang vil vi i indflyttergruppen invitere til rundvisning og samtale uden børn i weekenderne i uge 11 og/eller uge 12, så I kan få en god fornemmelse af livet på Fælleden, og vi kan få et indtryk af jer. Som sagt er der intet forpligtende i denne rundvisning og samtale. Husk gerne mail og telefonnumre i jeres interessetilkendegivelser. 

Efter rundvisningerne og inden søndag den 4. april beder vi interesserede købere at melde tilbage, hvis I er fortsat er interesserede.

Inden fredag den 16. april skal der ydermere foreligge et banktilsagn, der angiver, at I er i stand til at kunne købe boligen. 

Herefter udvælger indflyttergruppen to familier, som bliver indstillet som købere på et fællesmøde for hele Fælleden. Udvælgelsen er ofte en hård beslutning for indflyttergruppen, da det aldrig er rart at måtte sige nej tak til nogen, som gerne vil købe. Hvis fællesmødet godkender indstillingen, så vil indflyttergruppen kontakte de interesserede kort herefter. Da det er uvist, om der er forsamlingforbud, er der noget intern praktik om selve fællesmødet, som ikke er klarlagt endnu, men vi forventer at kunne give svar torsdag aften den 22. april. De interesserede købere vil få besked om hvornår de kan forvente svar når fællesmødet er fastlagt. 

 

Dato

Begivenhed

21. februar

Salgsopslaget ryger i luften for 84 – hjemmeside, Facebook og til folk på maillisten.

27. februar 

Deadline for internt salg af 84.

Eksisterende fælledboere (familier) har førsteret til internt køb. Hvis der er internt køb/salg, så kommer der en anden familiebolig til salg.

11. marts

Salgsopslaget ryger i luften for 96 – hjemmeside, Facebook og til folk på maillisten.

13. marts 

Deadline for interessetilkendegivelser på 84.

Maksimum en A4-side om hvem I er og hvorfor I er interesserede. 

Husk at angive kontaktoplysninger (mail og tlf-nummer)

Send til indflyt@faelleden.dk 

14. marts

Indflyttergruppen mødes og ser på interessetilkendegivelser, koordinerer og inviterer. Afhængigt af antal ansøgere udvælger indflyttergruppen et antal familier til samtale.

18. marts

Deadline for internt salg af 96.

Eksisterende fælledboere (familier) har førsteret til internt køb. Hvis der er internt køb/salg, så kommer der en anden familiebolig til salg.

20. 21.  marts

Individuelle samtaler og rundvisning.

24. marts

2. deadline for interessetilkendegivelser på 84 og 96.

Maksimum en A4-side om hvem I er og hvorfor I er interesserede. 

Husk at angive kontaktoplysninger (mail og tlf-nummer)

Send til indflyt@faelleden.dk 

27. 28. marts

Individuelle samtaler og rundvisning.

4. april

Familierne skal seneste melde tilbage, hvis de er interesserede i køb.

Giv besked til indflyt@faelleden.dk 

16. april

Indflyttergruppen skal have modtaget et banktilsagn.

Giv besked til indflyt@faelleden.dk

 

16. april

 

Indflyttergruppen mødes og peger på familier.

17. april

Der indkaldes til ekstraordinært fællesmøde, som skal godkende Indflyttergruppens indstilling.

17. april

Indflyttergruppen kontakter ansøgere.

1. juli

Bolig 84 forventes overtaget af vores nye “fælledboere” 🙂

(Det var tidligere 1. juni)

1. juli

Bolig 96 forventes overtaget af vores nye “fælledboere” 🙂

De bedste hilsner

Fælledens indflyttergruppe

Bibi (40942299), Maj-Britt (61694532), Kirsten (22295876) og Phillip (60604989)

Comments are closed.